Goedkope bustickets bij Flixbus

Normaal promoten wij enkel treinreizen, maar bij Flixbus zijn de busreizen nu wel heel goedkoop! U kunt bustickets naar Düsseldorf, Keulen, Antwerpen en Brussel zijn momenteel € 19,- en naar Parijs € 33! Daarbij zijn er binnen Nederland verschillende opstapstations, dus er is er altijd wel één bij u in de buurt. Naast buitenlandse busreizen voor stedentrips binnen Europa zijn er ook goedkope bustickets voor binnenlandse trajecten verkrijgbaar. Momenteel is het bij Flixbus mogelijk om een goedkope busreis te boeken vanaf € 1!

Al vanaf 2013 is Flixbus begonnen met het aanbieden van goedkope bustickets door heel Europa en is uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van stedentrips met de bus. In 13 landen bieden zij flexibele busreizen aan en is het mogelijk om online uw tickets te boeken voor een betaalbaar tarief.

Goedkoop met de bus?

Binnenkort een stedentrip in Europa gepland? Bekijk dan direct even of er goedkope bus- of treintickets verkrijgbaar zijn. Vrijwel alle steden binnen Europa zijn bereikbaar met de busreizen van Flixbus en vaak voor een onvoorstelbaar laag tarief.

Uiteraard blijven wij treinreizen promoten, maar momenteel is de bus wel heel voordelig verkrijgbaar!