Goedkoop met trein op wintersport

Wil jij komend jaar goedkoop met de trein op wintersport? Dan hebben wij een aantal aanbiedingen voor jou geselecteerd! Ieder jaar maken duizenden reizigers hier gebruik van en dat is natuurlijk niet voor niks. Het reiscomfort, de snelheid en het gemak is ongekend en is alleen mogelijk met de trein. Wilt u uitgerust aankomen op uw bestemming, zodat u genoeg energie heeft om de eerste dag direct van start te gaan? Probeer dan eens een treinreis en boek direct uw treintickets via onze website en profiteer van de laagste tarieven! De Ski-Thalys rijdt weer van 21 december 2019 tot en met 21 maart 2020.

Op wintersport met de trein

  • Geen file
  • Geen benzinekosten
  • Geen parkeerkosten
  • Geen last van slecht zicht op de weg of donkere nachten
  • Uitgerust aankomen op uw bestemming
  • Geen stress over de heen- en terugreis
  • Langere vakantie door een vroege heenreis en late terugreis
  • Op de wintersport bestemming is vaak geen (eigen)vervoer nodig

In 2020 goedkoop met de trein op wintersport? Bekijk de mogelijkheden!

Wintersport bestemmingen met de trein

Met de trein op wintersport? Er zijn verschillende bestemmingen mogelijk, zoals Frankrijk, Oostenrijk, Zwitersland en Tsjechië! Voor de bestemmingen zonder treinstation is er een aansluitende busreis te boeken. De buschauffeur wacht de reizigers op bij het station, waarna hij naar de gewenste bestemmingen rijd. De treinreizen naar alle ski bestemmingen binnen Europa zijn te boeken via de onderstaande link. Daarbij hebben we hieronder een kaart toegevoegd van de verschillende treinen en wintersportbestemmingen binnen Europa.

Wintersporten met trein?

Hieronder vindt u een kaart, waarop goed te zien is welke treinen/vervoerders er allemaal richting wintersportbestemmingen reizen. Zo is te zien dat u met de Ski Thalys naar bestemmingen in Frankrijk reist en er verder een groot aantal treinen richting Oostenrijk en Zwitserland rijden. Jaarlijks maken duizenden Nederlanders gebruik van deze trajecten, omdat er niets beter is dan een vakantie beginnen in de trein. In de trein komt u direct tot rust en zit het vakantie gevoel er meteen in! Probeer het eens en boek uw tickets via de bovenstaande knop.

Wij wensen u een prettige reis!

Overige bestemmingen + reistijden

Tijden uit NederlandStationTijden naar Nederland
05:40 (V)Amsterdam Centraal00:12 (A)
05:58 (V)Schiphol23:54 (A)
06:25 (V)Rotterdam Centraal23:32 (A)
07:05 (V)Antwerpen Centraal22:59 (A)
07:47 (V)Brussel Zuid (Midi)22:11 (A)
Val ThorensReistijd 9,5 uur
Les MenuiresReistijd 9,5 uur
12:20 (A)Chambery17:48 (V)
13:03 (A)Albertville16:57 (V)
13:31 (A)Moutiers Salins16:22 (V)
13:52 (A)Aime la Plagne16:04 (V)
14:02 (A)Landry15:55 (V)
14:12 (A)Bourg St. Maurice15:44 (V)
frankrijkgoedkoopGoedkoop treinkaartjeGoedkope treinticketskortingoostenrijktreinTrein FrankrijkTrein wintersportTreinvakantiewintersportzwitersland