Dal Vrij Jaar

Wilt u een Dal Vrij Jaar abonnement bestellen? Met dit reisproduct van de NS reist u gratis en onbeperkt in de daluren met treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia voor slechts € 99 per maand. Geldig op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur en tussen 18.30 en 6.30 uur. In weekenden is het Dal Vrij Jaar abonnement de hele dag geldig. Daarbij mag u 3 medepassagiers laten meereizen met 40% korting. Zij dienen bij een automaat van de NS samenreiskorting op te laden, waarna zij met korting met u meereizen.

Aanbiedingen bekijken

Het Dal Vrij Jaar abonnement is tevens geldig in treinen van ICE International en de IC Berlijn. Daarbij ontvangt u bij aankoop van internationale treintickets korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis, aangezien u hier met het Dal Vrij Jaar abonnement recht op heeft. Bij het boekingsproces geeft u aan dat u in het bezit bent van een kortingskaart die u op reis verplicht dient te tonen (samen met uw ticket).

Dal Vrij Jaar abonnement

Het Dal Vrij Jaar abonnement kent een hoop voordelen en biedt zeker voor de regelmatige/structurele reiziger een uitkomst.

Handig om te weten

  • Check u 5 minuten voor de spits in? Dan mag u gewoon gratis in de spits reizen. De inchecktijd bepaalt de geldigheid.
  • Geldig bij alle vervoerders binnen Nederland.
  • Met toeslag geldig in de InterCity Direct treinen.
  • Een extra Dal Vrij abonnement voor een gezinslid is verkrijgbaar voor slechts € 42.
  • Het reisproduct is op uw OV Chipkaart geladen en wordt automatisch gebruikt bij reizen in de daluren.
  • Ook op feestdagen reist u gratis en onbeperkt.

Dal Vrij Jaar abonnement en Kinderen

Naast 3 medereizigers met 40% korting en het vrij reizen in de daluren, is het tevens mogelijk om 3x gratis een Kids Vrij abonnement aan te vragen. Hiermee kunt u 3 (klein)kinderen van 4 t/m 11 jaar oud koppelen aan uw abonnement, waarmee zij gratis met u meereizen. Ideaal toch?

Dal Vrij Jaar abonnement en Ouderen

Bent u 65 jaar of ouder? Dan kunt u het Kids Vrij abonnement voor uw kleinkinderen aanvragen en kunt u met korting een tweede Dal Vrij Jaar abonnement aanvragen. Het tweede Dal Vrij jaar abonnement kost slechts € 42.

Overige voordelen

Hieronder treft u overige voordelen van het Dal Vrij Jaar abonnement.

  • Gratis 4x per jaar het blad Spoor van de NS.
  • Korting op autoverhuur van Green Wheels.
  • Korting op parkeerterreinen van Qpark P+R.

Terug naar: NS Abonnementen