Dagje weg met trein in juni 2016

Wilt u in juni 2016 een dagje weg met de trein? Profiteer dan van een treinkaartjes actie en reis voordelig met de trein. Op deze manier bespaart u op de reiskosten en houdt u geld over voor uw uitstapje of andere leuke dingen. Maandelijks publiceren wij nieuwe aanbiedingen, waarvan wij u graag op de hoogte brengen. Like ons daarom op Facebook of schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief! Zo kunt u in juni 2016 profiteren van de goedkope treinkaartjes van Hema!

T/m 12 juni 2016 bestelt u bij Hema een goedkope dagretour + koffie en gebak voor € 18! De treinkaartjes van Hema zijn geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in de periode van 23 mei t/m 21 augustus 2016. Tevens geldig in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, de NS, Syntus en Veolia.

  • Kosten: € 18;
  • Verkoopperiode: t/m 12 juni 2016;
  • Reisperiode: t/m 21 augustus 2016.

Inspiratie voor een dagje weg met de trein in juni 2016

Er even een dagje tussenuit? Bezoek dan een pretpark of dierentuin met de trein en knijp er even tussenuit! Nederland kent meer dan genoeg attracties, evenementen en parken om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Denk aan een zwembaden als De Scheg in Deventer, Tikibad in Wassenaar en Preston Palace in Almelo.

Tevens kunt u naar pretparken:

of dierentuinen

Dagje weg met TreinDagje weg NederlandEropuit NederlandLeuke dagjes uitTreinuitje Korting