Dagje weg met de trein in december 2015

Wilt u in december 2015 een dagje weg met de trein? Er zijn zeker 5 treinkaartjes acties lopende, waarmee u dagretour + lunch bestelt voor een betaalbaar tarief. Zo kunt u goedkoop met de trein naar Dordrecht, Den Haag, Rotterdam, Valkenburg en Amsterdam. Tevens is het mogelijk om van de Delifrance dagkaart actie gebruik te maken, waarmee u een NS dagretour + lunch naar een willekeurige stad binnen Nederland ontvangt voor € 21.

Trein acties naar Hollandse steden

Wilt u een dagje ontspannen, winkelen of er even tussenuit? Bezoek een echte Hollandse stad in december 2016 en ontdek wat Nederland allemaal te bieden heeft.

Dagje naar Amsterdam

De hoofdstad van Nederland bezoeken? Door een aanbieding in samenwerking met Park Plaze Victoria te Amsterdam is het mogelijk om voor € 21,- een NS dagretour + koffie + warme apfelstrudel te bestellen. Deze treinkaartjes actie loopt tot 31 januari 2016 en kan tot deze datum worden besteld.

Dagje naar de kerstmarkt in Dordrecht

De grootste kerstmarkt van Nederland bevindt zich in Dordrecht en is al voor € 21,- te bezoeken. Wanneer u van deze dagkaart aanbieding gebruik maakt ontvangt u een dagretour naar de kerstmarkt in Dordrecht en een e-ticket voor de ijsbaan + schaatshuur voor € 21. De kerstmarkt is ruim 2,5 kilometer lang en wordt georganiseerd op 11, 12 en 13 december.

De kerstmarkt in Dordrecht is een aanrader!

Dagje naar Den Haag

Een dagje naar Den Haag met de trein? Bestel de dagkaart + koffie + taart bij Anna’s Deli voor € 22! Zowel voor historische buurten als winkelcentra kunt u terecht in deze geweldige stad. Zo bevindt het New Babylon shoppingcenter zich vlakbij het station en vindt u in het stadshart luxe en Outlet warenhuzien.

Dagje naar kerststad Valkenburg

Bestel t/m 03 januari 2016 de Kerststad Valkenburg actie en knijp er even tussenuit. De kerstmarkten in deze stad zijn reuze gezellig en worden jaarlijks door duizenden bezoekers bezocht. Voor € 23,- ontvangt u de onderstaande e-tickets die u uitgeprint dient mee te nemen op reis.

  • E-ticket NS Dagretour Valkenburg;
  • E-ticketGlühwein/warme Chocomel + een kerstwafel;
  • E-ticket kerstsok + kortingsvouchers, plattegrondje en een verrassing.

Dagje naar Rotterdam

Een stad die u zeker moet hebben bezocht is natuurlijk Rotterdam. De Erasmusbrug, de Euromast en het prachtige stadshart maken deze stad één van de mooiste van Nederland. Tot 03 januari 2016 is het mogelijk om een NS Dagretour Rotterdam te kopen te samen met een Hamburger + Fris, bier of wijn bij Ellis Gourmet te Rotterdam. Dit New Yorks vormgegeven restaurant serveert Hamburgers met eerste klas rundvlees en is op loopafstand van het Centraal Station in Rotterdam, zodat u bij aankomst of na afloop heerlijk kunt genieten van deze specialiteit.

{mymaplocation id=206,30,299,152,170 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Dagje weg met TreinDagje weg NederlandEropuit NederlandLeuke dagjes uitTreinuitje Korting