Dagje weg in Nederland

Wilt jij een dagje weg in Nederland, maar heb je even geen inspiratie? Bekijk dan de onderstaande activiteiten en deze zijn allemaal goed bereikbaar met de trein! Denk hierbij aan een dagje strand, vrienden/familie, pretparken, dierentuinen of een mini-stedentrip. Bekijk de onderstaande subkopjes en ontdek hoe leuk Nederland kan zijn en dat u dit allemaal met de trein kunt bereiken.

Trein acties in 2016

Een dagje weg met de trein is natuurlijk extra voordelig met een trein actie. Daarom raden wij u aan om onze Facebook-pagina te Liken en uzelf in te schrijven voor de nieuwsbrief. Op deze manier brengen wij gratis op de hoogte bij aanvang van een nieuwe kortingsactie of dagkaart actie.

Deel deze pagina! Samen maken wij het Openbaar Vervoer betaalbaar.

Dagje naar het strand

Wilt u binnenkort naar het strand? Neem dan de trein, want kustplaatsen als Zandvoort, Bloemendaal en Scheveningen zijn uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Via de onderstaande link komt u op de juiste pagina, waarin precies beschreven staat hoe u met de trein naar één van deze Nederlandse kustplaatsen kunt reizen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de hond mee te nemen, want op deze stranden zijn er plekken aangewezen waar u met de hond kunt lopen. Ideaal toch?

OV naar het strand? Klik hier!


Dagje naar vrienden/familie

Binnenkort vrienden/familie bezoeken met de trein? Maak dan gebruik van een treinkaartjes actie en reis voordelig met de trein. Op deze manier wordt een bezoekje aan familie/vrienden betaalbaar en blijft het aantrekkelijk om dit te blijven doen. De tarieven van het Openbaar Vervoer blijven hoog en daarom zullen we acties blijven promoten voor de treinreiziger. Bekijk via de onderstaande link of er een actie lopende is.

Goedkope treinkaartjes in 2015


Dagje naar een pretpark

Een dag vol spanning en avontuur beleven? Bezoek dan één van de Nederlandse attractie- of pretparken. Denk hierbij aan achtbanen, draaimolens, glijbanen, spookhuizen en nog veel meer! De pretparken in Nederland zijn allemaal goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer en dit hebben we per attractiepark uitgewerkt. Via de onderstaande links komt u op de juiste pagina, waarin precies beschreven staat hoe u met de trein en het Openbaar Vervoer naar de hoofdingang van het park komt.


Dagje naar de dierentuin

Nederland kent een groot aantal dierentuinen met de meest exotische dieren. De dierenparken blijven leuk voor jong- en oud, want de gedragingen en gewoontes van dieren blijven interessant om te zien. Daarbij is het belangrijk voor de ontwikkeling van een kind om dit soort ervaringen te hebben meegemaakt in de jeugd. Heeft u weleens een park bezocht? Ze zijn eigenlijk allemaal goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Via de onderstaande links komt u op park pagina, waarin beschreven staat hoe u met de trein en het Openbaar Vervoer naar de hoofdingang van het park komt.


Mini-stedentrip met de trein!

Een mini-stedentrip binnen Nederland maken? Wij hebben een goedkope en leuke aanbieding voor u geselecteerd, waarmee u voor € 99,- een 2-persoons hotelovernachting + ontbijt boekt en kunt kiezen uit ruim 100 hotels. Daarbij kunt u genieten van alle faciliteiten van het hotel en natuurlijk een geweldig dagje beleven in het nabij gelegen stadje/centrum. Naast de hotelovernachting ontvangt u een 2-persoons heen- en terugreis met de trein, waarmee uw hele mini-stedentrip geregeld is en u even kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur!

Samenvatting van deze hotel + trein actie

  • 2-persoons hotelovernachting
  • Keuze uit 100 hotels
  • 2-persoons heen- en terugreis met de trein
  • 2-persoons ontbijt
  • Reserveringskosten inbegrepen
  • Gebruik van hotelfaciliteiten

Profiteer van deze actie en klik hier!

Dagje weg met TreinDagje weg NederlandEropuit NederlandLeuke dagjes uitTreinuitje Korting