Besparen op treinreizen? Het kan!

Het Openbaar Vervoer in Nederland is duur, maar er zijn voldoende mogelijkheden om te besparen. Zo publiceren wij van Goedkoop-treinkaartje.nl dagelijks aanbiedingen van o.a. ActieVanDeDag Bakker Bart, VakantieVeilingen, Hema, Albert Heijn, Blokker, Kruidvat en kunt u via onze website een dagkaart verkopen op de handelsplaats. Zo zijn er verschillende reisproducten met korting verkrijgbaar, zoals Zo zijn er o.a. goedkope NS dagretours, dagkaarten en enkele reis tickets verkrijgbaar voor een leuk dagje uit. Daarnaast zijn er andere voordelen waar u maandelijks van kunt profiteren, zoals een abonnement met korting, een dagje uit in combinatie met een entreebewijs, Hotel en trein arrangementen en treinpakkers van de NS.

Besparen met kinderen

In de trein met kinderen? Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis met u mee in de trein, mits zij geen zitplaats bezet houden. Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen middels een gratis Kids Vrij abonnenement of een Railrunner van € 2,50 met u mee.

Gratis kids vrij abonnement

Veel mensen wisten dit nog niet, maar het Kids vrij abonnement is gratis aan te vragen en te koppelen aan uw OV Chipkaart. Zo reist een kind of kleinkind altijd gratis met u mee ongeacht het traject. Hiermee omzeilt u de kosten van een Railrunner en hoeft u zich nooit zorgen te maken over een reisproduct voor uw kind. Daarnaast reizen kinderen gratis mee naar België en Duitsland. Het abonnement is niet alleen geldig in de daluren, maar ook in de spits. Heeft u een kind van 4 tot 11 jaar oud? Dan is dit een absolute must-have!

Railrunner

Reist u incidenteel met uw kind? Zelfs dan is een Kids Vrij abonnement voordeliger, maar als u lastminute toch een reisproduct nodig heeft of een ander kind meeneemt is er altijd nog een NS Railrunner verkrijgbaar bij automaten op treinstations. Voor slechts € 2,50 kunt u het reisproduct op een OV chipkaart opladen en kunt u een kind van 4 t/m 11 jaar de hele dag onbeperkt meenemen in de trein.

Besparen met kortingsacties

Binnenkort met de trein en besparen met een kortingsactie? Bekijk het actuele overzicht van treinkaart acties. Zo kunt u tot 70% besparen op de reiskosten en kunt u een dagje shoppen, naar het strand, een leuke stad of op bezoek bij vrienden/familie. Dagretours bestelt u vanaf € 20, enkele reistickets vanaf € 12 per enkele reis en Dal dagkaarten voor € 19. Op onze website vindt u altijd een reisproduct.

Internationale kortingsacties

Ook op internationaal niveau zijn er regelmatig kortingsacties verkrijgbaar. Hiervoor is een aparte pagina aangemaakt, waarop deze te zien zijn. Denk hierbij aan de Early Bird België aanbieding, waarbij tickets al voor € 19 verkrijgbaar zijn vanaf 7 dagen voor vertrek. Deze internationale aanbiedingen vindt u hier.