AH Treinkaartjes in april 2019!

Deze lente profiteren van korting op treinkaartjes? Sla dan direct de AH treinkaartjes in, want goedkoper gaat het niet worden deze lente! Met deze aanbieding bestelt u één AH dagkaart voor € 16,50 en bij aankoop van 3 of meer betaalt u slechts € 14,50 per stuk. De kaartjes zijn vanaf maandag 08 april verkrijgbaar via de webshop van Albert Heijn, waarna u per e-mail unieke codes ontvangt. De unieke codes kunt u online in enkele stappen verzilveren voor een geldig vervoersbewijs. Deze ontvangt u vervolgens per e-mail en kunt u gedownload op uw mobiel of uitgeprint meenemen op reis. De goedkope treinkaartjes van Albert Heijn

AH Treinkaartjes zijn terug!

Na lang wachten is het dan eindelijk weer zover! De goedkope treinkaartjes zijn weer verkrijgbaar bij Albert Heijn en dat betekend inslaan. Bij aankoop van 3 of meer NS dagkaarten ontvangt u extra korting op de bestaande actie. De NS dagkaarten van Albert Heijn zijn geldig in de daluren. De daluren lopen op maandag tot en met vrijdag voor 06:30 uur, tussen 09:00 en 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend kunt u de hele dag gebruik maken van de voordelige tickets.

AH Treinkaartjes kopen

AH Treinkaartjes kopen kan via de onderstaande link, waarna u naar de bestelpagina wordt geleid in de webshop van Albert Heijn. Hier kunt u betalen en eventueel extra boodschappen toevoegen. Voor bestellingen boven de € 70 wordt immers geen verzendkosten geregeld, dus een mooi moment om dit uit te proberen.

  • Prijs (2e klas): € 16,50
  • Prijs (3 of meer): € 14,50 per stuk
  • Verkoop: t/m 21 april 2019
  • Reisperiode: t/m 10 juni 2019
  • Reisproduct: NS Dal Dagkaart
  • Te koop bij: Albert Heijn (online)
  • Geldigheid: Onbeperkt reizen op maandag tot en met vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00, en 18:30 – 04:00. Weekenden en feestdagen hele dag geldig met uitzondering van Koningsdag 2019.

Meer over: Treinkaartjes bij Albert Heijn met Korting

AH aanbiedingAH KortingAlbert Heijn TreinkaartjesGoedkope TreinkaartjesNS Dagkaarten met Kortingtrein actie