Acties in september 2015

Er zijn in september weer verschillende acties gepubliceerd, waarmee u goedkoop met de trein kunt reizen. Heeft u al geprofiteerd van een NS kortingsactie in 2015? Bestel bijvoorbeeld de NS Dalvrij dagkaart, de NS Dagretour + lunch of een treinuitje met 60% korting. Daarbij is het natuurlijk altijd mogelijk om een NS treinarrangement te boeken, waarmee u een 2-persoons hotelovernachting + ontbijt + heen- en terugreis + reserveringskosten ontvangt voor slechts € 109,-

NS Dalvrij dagkaart

Een NS Dalvrij dagkaart voor slechts € 14,95 is te koop bij alle Blokker filialen in Nederland. Tot 20 september 2015 is het mogelijk om de NS dagkaart te kopen met 60% korting, waarmee u van ma t/m vrij geldig voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur.

Binnenkort een uitstapje in de daluren? Kies voor de Dalvrij actie van Blokker!

Dagretour + lunch bij La Place

Binnenkort shoppen met een vriend/vriendin in een andere stad? Dan is de La Place Dagretour het ideale vervoersbewijs voor jou! Voor slechts € 18,- ontvang je een trein dagretour + lunch bij een La Place vestiging, waarmee uw uitstapje in één keer compleet is. Tot 30 september is het mogelijk om er één aan te schaffen en deze is tot 31 oktober te gebruiken.

Verschillende treinuitjes

Iedere maand zijn er nieuwe treinuitjes met korting verkrijgbaar. Deze maand zijn er weer verschillende goedkope treinkaartjes verkrijgbaar. Zo kunt u goedkoop naar de GAIA Zoo, een rondvaart door Leiden en betaalbaar naar de VT Wonen & Design beurs.

NS Treinarrangement

Via onze website kunt u bijna altijd een goedkoop NS Treinarrangement kopen, waarmee u een 2-persoons hotelarrangement boekt + treinreis + ontbijt! Ideaal toch? Knijp er even tussenuit voor slechts € 99,-

Goedkoop treinkaartjeHotel actiehotel en treinns kortingsactieTreinkaartjes actie