5 Mooi bestemmingen in Duitsland voor het hele gezin

Wilt u er met het gezin op uit? Wij hebben 8 mooie bestemmingen in Duitsland voor u opgezocht die goed bereikbaar zijn met de trein. Duitsland kent vele mooie steden, plaatsen en natuurgebieden. Hieronder vindt u een greep uit alles wat Duitsland te bieden heeft.

8 mooie bestemmingen in Duitsland voor het hele gezin

Op pad met het hele gezin? Bekijk de 8 leukste bestemmingen in Duitsland!

Phantasialand

Op nummer één staat al jaren Phantasialand in Brühl. Het park ligt op 10 kilometer afstand van het prachtige Keulen wat ook zeker de moeite waard is om te bezoeken. Phantasialand is beroemd vanwege de achtbanen Taron en Raik die het langst en snelst zijn ter wereld (in hun categorie). Daarbij zijn er tal van attracties voor de allerkleinste en kent het park de ‘baby switch’ service, waarbij ouders om de beurd in een attractie kunnen zonder in de rij te staan en afwisselend op de kinderen letten.

Nürnberg

De hoofdstad van speelgoed, waarin jaarlijks de speelgoedbeurs wordt georganiseerd, het speelgoedmuseum is gevestigd en u een bezoek kunt brengen aan Playmobil Fun Park. Het themapark staat volledig in het teken van Playmobil en is leuk voor het hele gezin!

U kunt al voor € 39 met de trein naar Neurenberg!

Fussen (Beieren)

Het kasteel van Neuschwanstein is een adembenemend mooi kasteel in de buurt van Füssen in Beieren met uitzicht op de alpen, de bosrijke omgeving en het prachtige meer. Het kasteel werd in de 19e eeuw gebouwd door Lodewijk II van Beieren en inspireerde Walt Disney voor het kasteel van de Schone Slaapster.

Jaarlijks wordt het kasteel van Neuschwanstein door 1.4 miljoen bezoekers bezocht.

Munchen

Zowel kleine als grote ingenieurs kunnen hun lol op in de Duitse hoofdstad van wetenschap, techniek, machines, turbines, auto’s en vliegtuigen. Verschillende auto en techniek musea bevinden zich in deze stad en is daarmee de plek in Duitsland voor jong en oud.

Daarnaast kunt u natuurlijk een bezoekje brengen aan het prachtige vernieuwde stadion (Allianz Arena) van FC Bayern Mucnhen. Met de trein naar Munchen? Bekijk de mogelijkheden op Goedkoop-treinkaartje.nl.

Gezinsvakantie in het Zwarte Woud

Een prachtige omgeving in Duitsland is toch wel het Zwarte Woud. Reis per trein naar station Offenburg en ga stukjes wandelen, varen of genieten van de omgeving. Na een bezoek aan het Zwarte Woud voelt u zich weer als herboren en de reistijd en prijs valt ontzettend mee.

Boek treintickets naar het Zwarte Woud zonder boekingskosten online.