Kerstmarkt + hotel

Wilt u komende herfst of winter een kerstmarkt bezoeken? Vanaf € 29,- is een 2-persoons hotel in de buurt van de kerstmarkt al een mogelijkheid. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van ruim 1500 hotels in de buurt van kerstmarkten, waar u voor een minimaal bedrag uw verblijf kunt boeken. Het aanbod bekijken? Klik dan op de onderstaande groene knop, waarop u wordt doorgestuurd naar de boekings-/reserveringspagina. Er zijn niet alleen hotels voor kerstmarkten in Duitsland beschikbaar, maar ook in een groot aantal in Nederland en België. Voor het echte kerstgevoel raden wij u echter wel aan om in de buurt van Keulen of Düsseldorf een kerstmarkt te bezoeken. Deze steden zijn ook veruit het populairst en moet u gewoon een keer gezien hebben met alle versiering en kraampjes.

Jaarlijks trekken de Duitse kerstmarkten miljoenen bezoekers, maar ook de marktjes in Nederland en België zijn razend populair. Het is gewoon heerlijk om even te genieten van een glaasje glühwein en andere lekkernijen. Op een kerstmarkt heb je echt even het gevoel dat je er tussenuit bent! Via de bovenstaande knop komt u op een pagina waar u hotels kunt boeken rondom kerstmarkten in landen als Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

Kies voor een hotel + kerstmarkt combinatie!

Opzoek naar een hotel + kerstmarkt actie?

Bent u nog opzoek naar een hotel + kerstmarkt aanbieding? Dan hebben wij een aantal hotels voor u geselecteerd rondom Europa’s grootste en mooiste kerstmarkten. Zo kunt u heerlijk ontspannen na een intensief dagje genieten! Nadat u een dag lang heeft genoten van het aanbod op de markt kunt u heerlijk neerploffen in uw bed. Het voordeel hiervan is dat u niet hoeft terug te rijden naar huis en u zich niet hoeft in te houden met de glühwein. Daarbij kunt u de volgende morgen rustig aan doen en uitgerust aan uw terugreis beginnen. Het is natuurlijk zelfs nog even mogelijk om opnieuw de kerstmarkt op te gaan en pas ‘s avonds begint aan de terugreis.

Overzicht populairste steden:

  • Düsseldorf 25 hotels
  • Keulen 28 hotels
  • Antwerpen 49 hotels
  • Brussel 53 hotels

{mymaplocation id=6,4,5,9 width=100% height=400px zoom=11 type=bing }

actiedusseldorfhotelkerstmarktkeulenkorting