Boek een hotelovernachting + treinticket

Het is op het huidige moment mogelijk om te profiteren van een hotel + trein actie! Hiermee kunt u een 2-persoons hotelovernachting + treinticket bestellen voor slechts € 99,- en dat is natuurlijk ideaal voor de echte genieter. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over vervoer en is alles behalve het avondeten geregeld. Bij de aanbieding zijn namelijk de onderstaande zaken inbegrepen:

Hotelovernachting en ticket met korting

  • 2-persoons hotelovernachting
  • 2-persoons heen- en terugreis met de trein
  • 2-persoons ontbijt
  • reserveringskosten

Het is misschien goed om te weten dat de treintickets geldig zijn in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Op deze manier weet u zeker dat ook de vervoerder bij u in de buurt is aangesloten bij deze actie. Door de scherpe tarieven is het annuleren of wijzigen helaas niet mogelijk, maar als u er gewoon even tussenuit wilt is dit natuurlijk ook helemaal niet nodig! Daarbij betaalt u slechts € 99,- en kunt u het gemakkelijk doorverkopen aan andere voor deze lage prijs.

Even een weekendje weg met de trein? Bekijk onze aanbiedingen!

Handig om te weten voor dit hotel + trein arrangement

Wanneer u de tickets meer dan 3 weken van tevoren besteld ontvangt u de tickets 2 weken voor vertrek. Wanneer u het hotel + trein arrangement 3 weken voor vertrek besteld ontvangt u de tickets direct. U kunt kiezen uit ruim 100 hotels verspreid door heel Nederland, waarbij de hotels altijd in de buurt van een treinstation zijn. Op deze manier bent u verzekerd van de heen- en terugreis en maakt u geen extra kosten. Ideaal toch? Vind jij deze aanbieding ook zo leuk? Like ons dan op Facebook en verspreid dit bericht, zodat ook jouw vrienden hiervan kunnen profiteren!

aanbiedingactiehoteltreinweekendje weg