Welke treinreiziger ben jij?

Irriteer jij je aan telefoons in de trein of gebruik je deze zelf? Heb jij gesprekken tot jullie uitstappen of val je in slaap tot het eindpunt? Iedereen reist weleens met de trein, maar welk type reiziger ben jij? Laat het ons weten op Facebook!

Daluurtijger

De Daluurtijger is buiten de spits in zijn natuurlijke habitat. Flexibiliteit hoort bij deze kampioen-spitsmijden. In sommige gevallen wordt hij hier zelfs voor beloond met korting, koffie, smoothies of versnaperingen. Reizen buiten de spits maakt de Daluurtijger gelukkig en stressbestendig.

Azijnreiziger

Het komt regelmatig voor dat een trein te vol, te laat of te luidruchtig is. De Azijnreiziger is er altijd om zijn mening te ventileren. Het liefst via Sociale Media voor een zo groot mogelijk bereik. Voordeel van de Azijnreiziger is dat NS in de afgelopen jaren kritisch is gebleven en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft.

Spitsmier

Spitsmieren reizen dagelijks van- en naar hun werk op vaste tijdstippen. Zij gedragen zich als een kolonie en sluiten willens en wetens achteraan aan. Van 9 tot 5 werken is hun favoriete bezigheid, waar zij liever niet van afwijken.

Mobiele brigade

Voor leden van de mobiele brigade is het onmogelijk om de telefoon in de zak te houden. Het liefst dragen zij een 3D bril om niets meer van de omgeving te hoeven zien. Wel hebben zij continu contact met naasten en zijn zij de eerste die hun mobiel op ongepaste momenten pakken om te filmen.

Stille genieter

Mensen kijken kan eindeloos plezier opleveren voor de ‘Stille Genieter’. In alle rust genieten van haastende en aparte medereizigers is het hoogtepunt van de dag. Deze reiziger zal zich verder nergens mee bemoeien en gebruikt de trein puur als vervoersmiddel van A naar B. Nadeel van deze reiziger is dat hij sporadisch zijn aandacht verliest. De Stille Genieter heeft hierbij de neiging om in slaap te vallen, met als gevolg dat hij zijn eindstation mist.

TreinFlirt

Reizigers van het type TreinFlirt zijn zich bewust van hun voorkomen en laten hun oog stiekem vallen op medereizigers. Soms gluurt de TreinFlirt zelfs langs zijn boek, make-up spiegeltje of mobiele telefoon. Ook de weerspiegeling in het raam wordt regelmatig gebruikt om het slachtoffer te bekijken. Nadat de TreinFlirt alle moet heeft verzameld. Stapt hij op om de trein te verlaten en een bericht te plaatsen op Facebook via LiefdeInDeTrein, NS Hartkloppingen of Hartstocht in de trein.

Beauty of Beast

Qua uiterlijk zijn deze twee type treinreizigers tegenpolen, maar zij hebben gemeen dat zij uiteindelijk altijd op tijd komen. Beauty maakt zich op en geeft prioriteit aan het uiterlijk, soms zelfs in de trein. De Beast stapt nog net niet met zijn pyjama in de trein en geef niks om het uiterlijk.

Humor in de treintreinreizigerType Treinreiziger