Categorieën: Blog

Trivago review

Overweegt u een boeking bij Trivago te plaatsen? Wij van Goedkoop-treinkaartje.nl hebben positieve ervaringen met deze aanbieder van hotelovernachtingen over de hele wereld. Met ruim 400 000 duizend aangesloten hotels en ongeveer 2 miljard bezoekers per jaar is dit een betrouwbare speler geworden, waarbij klanttevredenheid en service een grote rol spelen. Handig aan Trivago is dat u in één oogopslag de laagste prijs vergelijkt, doordat prijzen van ruim 200 websites worden vergeleken en u op deze manier altijd de beste kamer tegen de laagste prijs vindt.

De website van Trivago bezoeken? Gebruik de bovenstaande knop en ga op zoek naar het beste hotel tegen de laagste prijs!

Trivago filter review

Filters kunt u instellen op de onderstaande criteria, waarmee aan de belangrijkste behoefte op filtergebied wordt voldaan. Wilt u specifiekere filters instellen en het aanbod beperken tot uw wensen/eisen? Dan kiest u de optie ‘extra filters’, waarna u op bijna alle beschikbare hotel en kamer eigenschappen kunt filteren.

Populairste filters van Trivago

 • Prijs
 • Beschikbare hotels
 • Topdeals
 • Gastenscore
 • Sterrenclassificatie
 • Afstand tot centrum, stations of bezienswaardigheden
 • Hotel facilliteiten
 • Hotelnaam/-keten

Betaalmogelijkheden van Trivago

Betaling kan in sommige gevallen online via Creditcard, PayPal en iDeal, maar het is gebruikelijk om het totaalbedrag pas in het hotel aan de balie te betalen.

Levering/Verzending bij Trivago

De levering en verzending bij Trivago verloopt eigenlijk altijd via de aanbieder. Trivago is een Hotelzoekmachine en verkoopt zelf eigenlijk niets. Zij sturen u door naar de werkelijke aanbieder van de hotelkamer, waarna zij de boeking overnemen. Levering/verzending gaat vaak per e-mail. De boekingsbevestiging wordt doorgaans binnen 30 minuten verstuurd naar de hoofdboeker.

Korting bij Trivago

Opzoek naar een aanbieding/kortingsactie van Trivago? Voor korting bij Trivago hebben wij een aparte pagina gemaakt, waarop u de laatste topdeals van Trivago treft.

Contact met Trivago

Heeft u een klacht, opmerking of vraag en wilt u contact met Trivago? Hieronder vindt u de contactgegevens van de Trivago Klantenservice. Houdt er rekening mee dat Trivago een hotelzoekmachine is en u de boeking daadwerkelijk bij een hotel doet. Wanneer uw verzoek een boeking betreft heeft u deze vaak bij een hotel of andere website gedaan.

Contactformulier: Support.Trivago.com

Adres van Trivago

Trivago N.V.
Bennigsen-Platz 1
40474 Düsseldorf, Deutschland

Gegevens Trivago

 • Eigenaar: Expedia Inc.
 • Opgericht: januari 2005
 • Afzetgebied: 55 landen wereldwijd
 • Hoofdkantoor: Düsseldorf, Duitsland

Delen
Aangemaakt door
Goedkoop-treinkaartje.nl

Laaste nieuws

Zomer aanbiedingen: Internationale treintickets met korting!

Internationale Treintickets met korting Zomer aanbiedingen voor populaire bestemmingen. Zoek tickets Trein Keulen Boek deze zomer voordelige treintickets naar Keulen…

11 uur geleden

Goedkope NS Dagretour en Smullers

Trek er deze zomer een dagje op uit met de goedkope NS Dagretour van de NS Spoordeelwinkel. Daarnaast ontvangt u…

1 week geleden

NS Zomertoer 2019

Komende zomer een dagje op stap met de trein? Reis voordelig op een traject naar keuze met de NS Zomertoer…

1 week geleden

Goedkope treinkaartjes in juli 2019

Trek er samen een op uit en reis goedkoop met de trein! In juli 2019 zijn er weer goedkope treinkaartjes…

1 week geleden

Treinongeluk tussen Leeuwarden en Sneek

Een trein is maandagochtend verongelukt op het traject tussen Leeuwarden en Sneek. Het ongeluk met een voertuig gebeurde ter hoogte…

1 week geleden

Defecte trein tussen Den Bosch en Tilburg

Zondagavond was er drie kwartier geen treinverkeer mogelijk tussen Den Bosch en Tilburg door een defecte trein op het spoor.…

1 week geleden