Top 5 Europese bestemmingen

Natuurlijk houden wij van Goedkoop-treinkaartje.nl van stedentrips binnen Europa en we zijn gelukkig niet de enige! In de afgelopen jaren hebben wij heel wat reizigers blij gemaakt met geweldige aanbiedingen en lage tarieven voor treinreizen naar populaire bestemmingen binnen Europa. Hieruit blijkt dat een aantal steden verreweg het populairst zijn en die hebben wij nog maar eens voor jullie op een rijtje gezet! Daarom hebben wij op deze pagina de top 5 Europese bestemmingen voor stedentrips met de trein opgesteld.

Welke Europese bestemming heb jij al bezocht?


Parijs

De stad van liefde en licht en al jaren de nummer 1 bestemming van veel Nederlanders. De treinverbinding is ideaal, want binnen 3 uur en 19 minuten bent u in het hart van Parijs voor slechts € 29! Er zijn zelfs reizigers die een dagje naar Parijs gaan, want met de korte reistijd en het minimale tarief kan dit makkelijk. Daarbij is Parijs één van de steden in Europa waar je geen genoeg van krijgt. De bezienswaardigheden zullen u altijd bij blijven en er is altijd wel iets te beleven. Het bruisende nachtleven en de oneindig lange winkelstraten maken het onmogelijk om in één keer de hele stad te bezichtigen. Het is dan ook niet voor niets dat de meeste toeristen nog een keer terugkomen naar deze stad.

Ticket naar Parijs

Londen

Op de tweede plaats komt Londen met bezienswaardigheden als Buckingham Palace, Tower Bridge, Big Ben en Palace of Winchester. De stad laat diepe indrukken achter en zorgt voor herinneringen waar u het nog jaren over zult hebben. De eindeloze winkelstraten en grote warenhuizen maken Londen geliefd onder de shoppers. Daarnaast is er natuurlijk van alles te beleven en zorgen de cafés, nachtclubs en restaurantjes voor een goede sfeer in de straten van Londen.

Ticket naar Londen

Brussel

Op nummer 3 staat Brussel en is populair onder recreanten en zakelijke reizigers. Zo reizen er elke dag honderden forensen tussen Nederland en België, waardoor deze bestemming natuurlijk hoog scoort op de ranglijst. Daarbij is Brussel ideaal om er even lekker een dagje tussenuit te gaan. De stad ligt net over de grens en is vanaf Amsterdam Centraal binnen 1 uur en 49 minuten bereikt. Voor ongeveer € 50,- koopt u een dagretour met de InterCity Brussel en is uw mini stedentrip helemaal geregeld. Binnenkort met een vriend/vriendin deze stad bezoeken? Boek dan direct een treinticket via onze website!

Ticket naar Brussel

Antwerpen

De nummer 4 op de lijst van populaire Europese trein bestemmingen is Antwerpen. Een geweldige stad met voldoende bezienswaardigheden om er lekker een dagje tussenuit te knijpen. De grote winkelstraten en warenhuizen maken Antwerpen populair en zeker een stad om gezien te hebben. Naast de winkelstraten kunt u natuurlijk ook de Onze-Lieve-Vrouwekahtedraal en verschillende musea bezichtigen. Een treinticket naar Antwerpen boeken? Klik op de onderstaande link!

Ticket naar Antwerpen

Berlijn (Aanrader)

Een stad met een grootse historie en een bestemming die u als Europeaan zeker een keer bezocht moet hebben. Daarbij kunt u een dag lang genieten van de overheerlijke Duitse specialiteiten en wordt het stadshart in het najaar omgetoverd in een kerstparadijs. Zo wordt de stad vol gehangen met kerstversiering en worden op verschillende pleinen en straten kerstmarkten geplaatst.

Naast de bezienswaardigheden is er in de omgeving van Berlijn hard gewerkt aan het wegennet voor fietsers en wandelaars. Het is dan ook niet voor niets de nummer 1 bestemming voor veel fietsers, wielrenners en wandelaars. De prachtige omgeving en de gloednieuwe wegen maken het de ideale bestemming. Daarbij kunt u op uw rustdag genieten van cultuur, winkelstraten en de hoofdstad van Duitsland. Ideaal toch?

Ticket naar Berlijn

{mymaplocation id=6,3,4,2,1 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Goedkope StedentripMini StedentripReistips EuropaTrein EuropaTrein stedentrips