Review TheTrainLine

Op deze pagina leest u alles over treinticket aanbieder TheTrainLine. Zijn zijn een wereldspeler op het gebied van internationale treintickets. Op het digitale platform van TheTrainLine vind je bus- en treinreizen van verschillende aanbieders. Zo vind je de goedkoopste tickets voor het gewenste traject binnen enkele minuten. Zelf een reis plannen? Het platform is gebruiksvriendelijk, markeert het goedkoopste tarief en heeft voldoende betaalmogelijkheden. Lees onze Review over TheTrainLine en ga op reis!

Over TheTrainLine

Met meer dan 600 medewerkers is TheTrainLine vanuit drie locaties actief in 40 verschillende landen. De locaties zijn gevestigd in Londen, Parijs en Edinburgh. Doel is om alle bus- en treinreis aanbieders samen te brengen op een gebruiksvriendelijk platform. TheTrainLine hoopt het boeken van een reis in Europa op deze manier makkelijker te maken.

TheTrainLine Review

Het platform kent een gebruiksvriendelijke boekingsplanner, waarna zowel bus- als treinreizen worden getoond. Prijzen zijn hetzelfde als bij NS International, B-Europe en Deutsche Bahn. Op het huidige moment kan een boeking tot maximaal 5 personen worden geplaatst. Dit zal mogelijk binnenkort worden gewijzigd. Tickets ontvangt u evenals bij andere aanbieders per e-mail of via de mobiele app. Hieronder hebben wij het platform beoordeeld op prijs, gebruiksvriendelijkheid, betaalmogelijkheden en service.

  • Prijs: 9
  • Gebruiksvriendelijkheid: 9
  • Betaalmogelijkheden: 9
  • Klantenservice: 8

Totaalcijfer: 8,8

TheTrainLine met korting

Voor goedkope treintickets bij TheTrainLine dient u de reis vroegtijdig te boeken. Voor Belgische en Franse bestemmingen kunt u 4 maanden voor vertrek treintickets boeken. Voor alle overige bestemmingen kunt u 180 dagen voor vertrek uw treintickets boeken. Opzoek naar treinkaartjes voor seizoensgebonden treinen als de Zon-Thalys en Ski-Thalys? Deze internationale treinen hebben specifieke boekingsperiode die per jaar wijzigen. Houdt onze website in de gaten voor de actuele boekingsperioden.

Enkele korting tips

  • Boek online en betaal geen extra reserverings- boekingskosten.
  • Boek enkele maanden voor vertrek en profiteer van vroegboekkorting.
  • Kijk ook eens naar reizen in de avonduren. Tarieven zijn vaak voordeliger.
  • Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen;
  • Boek uw retourtje eens van zaterdag t/m maandag, aangezien vrijdag t/m zondag vaak duurder is.

Betaalmogelijkheden bij TheTrainLine

Het is sinds kort mogelijk om te betalen met iDeal! Hiermee is TheTrainLine een compleet en volwaardig online platform voor internationale treinreizen. Daarnaast is het mogelijk om met VISA, Mastercard en PayPal te betalen, waarmee eigenlijk alle betaalmogelijkheden zijn gedekt.

Review Internationale ticketaanbieders

Naast de review van B-Europe hebben wij ook andere platformen onder de loep genomen. Lees alles over B-Europe, NS International en Deutsche Bahn.

Internationale TreinreizenTheTrainLine