Review Deutsche Bahn

Lees onze review over Deutsche Bahn en boek online treintickets! Het platform van Deutsche Bahn is onderdeel van de Duitse spoorwegen. Vroeger was de SuperSparPreis erg populair onder Nederlanders, maar andere aanbieders kunnen deze tegenwoordig ook aanbieden. Met tal van betaalmogelijkheden en een uitstekende klantenservice is Deutsche Bahn een zeer geschikte aanbieder van internationale treintickets.

Over Deutsche Bahn

De Deutsche Bahn is in 1994 ontstaan uit een fusie tussen de West-Duitse en Oost-Duitse spoorwegen. Naderhand is het uitgegroeid tot een internationale ticket aanbieder. Het platform is minder gebruiksvriendelijk dan die van andere partijen, maar beschikbaar in 7 talen. Verder toont de reisplanner van Deutsche Bahn meer treinen en trajecten dan andere boekingsplanners.

 

Deutsche Bahn Review

Met het online platform van Deutsche Bahn zoek je treintickets voor bestemmingen in heel Europa. Prijzen zijn tegenwoordig vergelijkbaar met die van TheTrainLine, NS International of B-Europe. Extra voordelig zijn de groepsreizen van Deutsche Bahn. Al verkrijgbaar vanaf € 9,90. Kaartjes ontvangt u digitaal. Hieronder hebben wij het platform van Deutsche Bahn beoordeeld op prijs, gebruiksvriendelijkheid, betaalmogelijkheden en service.

  • Prijs: 9
  • Gebruiksvriendelijkheid: 8
  • Betaalmogelijkheden: 9
  • Klantenservice: 9

Totaalcijfer: 8,8

Deutsche Bahn

met korting

Voor goedkope treintickets bij Deutsche Bahn dient u kaartjes vroegtijdig te boeken. Voor Belgische en Franse bestemmingen is dit 4 maanden voor vertrek. Voor alle overige bestemmingen kunt u 180 dagen voor vertrek uw treintickets boeken. Opzoek naar treinkaartjes voor seizoensgebonden treinen als de Zon-Thalys en Ski-Thalys? Deze internationale treinen hebben specifieke boekingsperiode die per jaar wijzigen. Houdt onze website in de gaten voor de actuele boekingsperioden.

Enkele korting tips

  • Boek via het online platform en betaal geen extra boekingskosten of reserveringskosten.
  • Boek vroegtijdig en profiteer van vroegboektarieven.
  • Prijzen van treintickets in de avonduren zijn vaak voordeliger.
  • Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen;
  • Boek tickets van zaterdag t/m maandag, aangezien vrijdag t/m zondag vaak duurder is.

Betaalmogelijkheden bij Deutsche Bahn

Het online platform van Deutsche Bahn beschikt over verschillende betaalmogelijkheden. Enige probleem is dat er nog steeds niet met iDeal kan worden betaald. Je kunt kiezen tussen creditkaart, PayPal, “Betaal nu.” of SEPA-incasso.

Review Internationale ticketaanbieders

Naast de review van Deutsche Bahn hebben wij ook andere platformen onder de loep genomen. Lees alles over TheTrainLine, NS International en B-Europe.

Deutsche BahnDeutsche BahnhofInternationale Treinreizen