NS International: Trein naar Parijs vanaf 35 euro

  • ☑️ Treinticket naar Parijs v.a. 35 euro
  • ☑️ Reistijd: 3.08 uur
  • ☑️ 10 Directe treinen van Thalys
  • ☑️ Trein vanaf Amsterdam, Schiphol en Rotterdam

Jaarlijks stijgt het aantal treinreizigers en dat is natuurlijk niet voor niets. De trein naar Parijs is duurzaam, comfortabel, snel nog voordelig ook. Een treinkaartjes naar Parijs boek je namelijk vanaf 35 euro. De vroegboektickets voor dit tarief zijn 3 tot 4 maanden voor de gewenste reisdatum te bestellen. Daarbij betaal je online geen boekingskosten.

Met NS International naar Parijs

Elke dag vertrekken er 14 treinen van Thalys vanaf Amsterdam Centraal. 10 daarvan rijden direct door naar Parijs (Gare du Nord). Reis ook met NS International naar Parijs. Met een reistijd van slechts 3.18 uur ben je in het centrum voor je het weet.

Treinkaartjes koop je natuurlijk eenvoudig online. Zo heb je direct inzicht in de mogelijke treinen, reistijden en routes. Met NS International naar Parijs kan met een rechtstreekse verbinding vanaf station Amsterdam, Schiphol of Rotterdam. Vertrek je vanaf een ander station? Geen probleem, want de internationale reisplanner houdt hier rekening mee.

De prijs van een treinkaartje per Thalys naar Parijs is afhankelijk van het boekingsmoment, het traject, de reisklasse en de wijzigingsmogelijkheden. Tweede klas begint de prijs van een ticket bij NS International naar Parijs bij 35 euro, maar kan stijgen tot wel 135 euro. Grootste effect heeft uiteindelijk de beschikbaarheid van vroegboektickets die 1 tot 2 maanden voor vertrek niet meer verkrijgbaar zijn.

Route: Thalys naar Parijs

Wanneer je met de internationale trein naar Parijs reist vertrek je in Nederland vanaf station:

  • Amsterdam Centraal
  • Schiphol Airport
  • Rotterdam Centraal

Vanaf elk ander station zal je eerst naar één van deze stations moeten reizen. Kaartjes hoeven niet duurder te worden, dus voer altijd het eigen vertrekpunt in.

De Thalys vervolgt zijn route in België en stopt op station Antwerpen Centraal en Brussel-Zuid (Midi). Na deze stops rijdt de hogesnelheidstrein met 300 kilometer per uur naar Parijs. Het laatste deel gaat daardoor letterlijk en figuurlijk sneller. De hoge snelheid is namelijk al een ervaring op zich.

Trein Frankrijktrein Parijs