NS International: trein naar Londen v.a. 40 euro

  • ☑️ Treinticket Londen v.a. € 59 per Eurostar en IC
  • ☑️ Reistijd: 4.10 uur
  • ☑️ Elke dag 3 verbindingen vanaf Amsterdam, Schiphol en Rotterdam
  • ☑️ Directe Eurostar naar Londen

Het is voor het eerst in de geschiedenis mogelijk om met een directe trein vanuit Nederland naar Londen te reizen. Er is jaren gewerkt om dit te realiseren, maar het is eindelijk gelukt. De internationale trein reist met 4.10 uur tussen Amsterdam en Londen. Hiermee is de Eurostar naar Londen een serieuze concurrent voor het vliegtuig. Reizigers kiezen steeds vaker bewust en naar verwachting zal een groot deel daarom overstappen op de trein. Zeker door de concurrerende prijs, want een treinkaartje naar Londen is al verkrijgbaar vanaf 40 euro. Kanttekening is dat je deze met vroegboekkorting moet reserveren. De vroegboektickets zijn 3 tot 4 maanden voor de gewenste reisdatum (beperkt) verkrijgbaar.

Met NS International naar Londen

Natuurlijk kan je bij NS International terecht voor treintickets. Je koopt ze al vanaf 40 euro (2e klas) en 99 euro (1e klas). Als je langer wacht met boeken kan de prijs aanzienlijk stijgen. Met een beetje pech zijn voordelige kaartjes uitverkocht en kost een enkele reis 90 of zelfs meer dan 200 euro.

Wanneer met je met NS International naar Londen reist heb je altijd een betrouwbare aanbieder voor vragen of assistentie. Handig is dat je online alles zelf kunt regelen zonder bijkomende boekingskosten. Vervolgens betaal je de bestelling en ontvang je een bevestiging per e-mail. Bij een boeking voor de trein met NS International naar Londen is een zitplaatsreservering en bagage altijd inbegrepen.

Route: Trein naar Londen

Er vertrekt dagelijks meermaals een trein naar Londen. Het beginpunt van de directe Eurostar is in Amsterdam, waarna hij via Schiphol Airport en Rotterdam  Centraal naar België reist. Hier stopt de Eurostar op station Antwerpen en Brussel-Zuid, waarna hij via de kanaaltunnel naar Groot Brittannië reist. Heen met een reistijd van 4.38 uur en terug 4.10 uur.

Winkelen in Londen

Er zijn tal van leuke winkelstraten in Londen. Je zal dan ook regelmatig horen dat iemand lekker is wezen shoppen in Londen, maar is dit eigenlijk wel betaalbaar? En waar kan je het best winkelen? Het is algemeen bekend dat er in Londen twee actieperiodes zijn, namelijk de Summer Sales van eind juni tot eind juli en de January Sales van eind decemeber tot eind januari.

Verder zijn er talloze gezellige markten in Londen waar je goedkoop kan winkelen. Denk aan de beroemde Camden Markt die dagelijks is geopend.

Winkelstraten die je zeker niet mag missen zijn natuurlijk Oxford street, Regent Street, Carnaby street en Covent Garden.

Bezienswaardigheden in Londen

Benieuwd naar high-lights, activiteiten en bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen? Bekijk onze selectie voor een geweldige stedentrip.

  • Rondvaart over de Thames – Alles is mooier vanaf het water!
  • London Eye – Reuzenrad voor een prachtig panorama zicht over de stad.
  • London Tower Bridge – Beroemde ophaalbrug in Londen. Indrukwekkend en bekend van films.
  • Tower of London – Middeleeuws kasteel met kroonjuwelen. Gevestigd op de heuvel nabij de London Tower Bridge.
  • Big Ben – Misschien wel de bekendste bezienswaardigheid in Londen; de beroemde kerktoren.

 

Trein Engelandtrein Londen