NS International: Trein naar Keulen v.a. 20 euro

  • ☑️ Treinticket Keulen v.a. € 20
  • ☑️ Reistijd 2.38 uur
  • ☑️ 6x ICE International vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem
  • ☑️ Directe trein naar Keulen

Treinreizen is tegenwoordig populairder dan ooit. Het is niet alleen een voordelige en comfortabele manier van reizen, maar ook bewust en duurzaam. Zeker op het traject naar Keulen is de moderne hogesnelheidstrein het perfecte vervoersmiddel. Vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal en Arnhem Centraal vertrekt er elke dag minimaal 5 keer een directe trein naar Keulen Hbf.

Met NS International naar Keulen

Wanneer je een internationaal treinticket bij NS International naar Keulen koopt is de reis helemaal geregeld. Je ontvangt de tickets per e-mail of post, waarna je op reis kunt. Voor de ICE International naar Köln Hbf is het reserveren van een zitplaats niet verplicht. Wel raden wij dit aan om het reisgemak te vergroten. Lukt het niet of heeft u een vraag? Geen probleem, want er is altijd voldoende personeel aanwezig op de trein.

Treintickets naar Keulen zijn 1 tot 5 maanden voor vertrek verkrijgbaar tegen het laagste tarief. SuperSparPreis voor 20 euro (2e klas), waarna de prijzen flink kunnen stijgen naar 30 en zelfs 40 euro per enkele reis. 1e klas reizen begint vanaf 40 euro voor de treinreis per ICE International.

Route per ICE International

Vanuit Nederland vertrekken er dagelijks ongeveer 6 treinen naar deze bestemming in Duitsland. Vanaf station Amsterdam rijdt de trein naar Utrecht en Arnhem, waarna deze de Duitse grens overgaat. In Duitsland stopt de trein op station Oberhausen, Duisburg en Düsseldorf, waarna hij arriveert in Keulen. De totale reistijd vanaf Amsterdam is 2.38 uur.

Bezienswaardigheden in Keulen

De stad is compact en kent leuke bezienswaardigheden. Maak een rondvaart over de Rijn of een gezellige avondwandeling over de spoorbrug. Daarbij heeft Keulen diverse evenementen, zoals kerstmarkten en muziekfestivals. Andere bezienswaardigheden die niet mag missen zijn:

  • Dom van Keulen; enorme Gotische kathedraal met panoramapunt bovenop de torens.
  • Altstad; historische gedeelte van Keulen met veel winkels, terrasjes en restaurants. Een zeer gezellig en typisch Duits gedeelte in Keulen.
  • Rathaus; het stadhuis van Keulen met torens afkomstig uit de 14e eeuw.
  • Gross Sint Martin; Een Romaanse kerk die opvalt door de vier hoektorens.
  • Hohenzollernbrücke; de beroemde Spoorbrug van Keulen met drie bogen en miljoenen hangsloten. Verklaar hier de liefde aan je partner en hang een slotje aan de brug.

 

 

Trein Duitslandtrein keulen