NS International: Trein naar Düsseldorf v.a. 20 euro

  • ☑️ Treinticket Keulen v.a. € 20
  • ☑️ Reistijd naar Keulen 2.38 uur
  • ☑️ 6 verbindingen per ICE International
  • ☑️ Directe verbinding!

Wil jij met NS International naar Düsseldorf? Tickets naar deze mooie bestemming in Duitsland boek je eenvoudig, snel en zonder boekingskosten online. Hiervoor maak je gebruik van de handige boekingstool. Goedkope treinkaartjes boek je vanaf 20 euro (2e klas) en 40 euro (1e klas). Je reist duurzaam en in slechts 2.11 uur per ICE International naar Düsseldorf Hbf.

Met NS International naar Düsseldorf

Voordelige kaartjes zijn 1 tot 5 maanden voor vertrek online verkrijgbaar met SparPreis tarief. Wanneer je een kaartje met meer wijzigingsmogelijkheden wilt stijgt de prijs nar 35 euro. Het is dan mogelijk om de reservering te wijzigen. Kaartjes met Sparpreis tarief hebben deze mogelijkheid niet. Als je wacht tot 7 dagen voor vertrek stijgt de prijs van een ticket naar 60 euro (2e klas) en 100 euro (1e klas).

Reis met NS International naar Düsseldorf en reis per ICE International met een directe verbinding. Dagelijks vertrekken er 5 rechtstreekse treinen van ICE International vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht en Arnhem. Het reserveren van een zitplaats is niet verplicht, maar raden wij wel aan. Op deze manier vergroot je het reisgemak en kan je (eventueel) naast elkaar zitten.

Route per ICE International

In Nederland vertrekken er 5 tot 6 treinen van ICE International naar Düsseldorf. Vanuit Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal en Arnhem Centraal. Met een reistijd van 2.11 uur zit je in het centrum en reis je met maximaal comfort naar deze geweldige stad in Duitsland. In Duitsland stopt de ICE International enkel op station Oberhausen en Duisburg, waarna de trein in Düsseldorf aankomt.

Kerstmarkten en wandelen

De stad is een zeer populaire treinbestemming. Niet alleen vanwege de mooiste bezienswaardigheden, maar ook de wandelroutes en kerstmarkten zijn redenen voor Nederlanders om naar deze bestemming af te reizen.

Trein DuitslandTrein Düsseldorf