5x treinreizen naar Zwitserland

Plannen aan het maken voor een mooie rondreis, vakantie of stedentrip? Europa heeft veel moois te bieden en dat wordt in Zwitserland direct duidelijk. Imposante bergwanden, onbelemmerde vergezichten, sprankelende meren en kronkelende rivieren kan je in Zwitserland bewonderen, tijdens één van de vele wandelroutes. Bezoek één van de onderstaande steden en beleef elke dag iets nieuws. Natuurlijk reis je met de trein naar Zwitserland. De internationale trein is duurzaam, snel, comfortabel en nog voordelig ook!

Wil je met de trein naar Zwitserland? Dan boek je goedkope treinkaartjes altijd via onze website. Je vindt bij ons aanbiedingen en kaartjes met vroegboekkorting voor de treinreis naar Zwitserland en meer dan 350 andere bestemmingen in Europa. Voor treinkaartjes naar Zwitserland raden wij aan de reis 2 tot 6 maanden voor vertrek te plannen. Binnen deze periode zijn tickets namelijk tegen het voordeligste tarief verkrijgbaar. Check de reisplanner voor de beschikbaarheid en boek direct.

Met de trein naar Zwitserland

Richting Zwitserland zijn drie treinroutes. Per TGV via Frankrijk of per ICE International en nachttrein via Duitsland. Dagelijks vertrekken er treinen van ICE International naar Duitsland. Vervolgens kan je op station Düsseldorf, Keulen, Frankfurt of Mannheim overstappen op de nachttrein of directe ICE naar één van de geselecteerde steden. Treinkaartjes naar Zwitserland zijn verkrijgbaar vanaf 49 euro (2e klas) en 89 euro (1e klas). Te boeken bij diverse aanbieders als NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europe, waarbij wij uiteraard de voordeligste optie voor je klaar hebben gezet.

Genève: charmantste bestemming in Europa

Treinreis naar Geneve

Zowel zakelijk als recreatief is Genève een begrip. Het is misschien wel één van de meest charmante bestemmingen in Europa met veelzijdige bezienswaardigheden en activiteiten. Denk aan de Alpen, het meer van Genève en Nationaal Park van de Hoge-Jura. De regio kent prachtige wandelroutes en zal je bij elk bezoek verbazen. Keer aan het eind van de dag weer terug naar het hotel in Genève en geniet van de promenade, het stadscentrum en de gezellige horecagelegenheden


Alles over: trein naar Genève


Zürich: moderne stad in Zwitserland

Zurich

De moderne stad in Zwitserland is Zürich. Waar in andere delen van het land de tijd lijkt stil te staan gaat het in Zürich dubbel zo hard. Winkels van bekende merken, wandelingen langs rivier de Limmat en mooie bezienswaardigheden zullen zeker indruk op je maken bij een bezoek aan Zürich.


Alles over: trein naar Zürich


Interlaken: mooiste wandelingen van Zwitserland

Echt genieten van de pure natuur, rotswanden en Alpenwater? Bezoek dan de regio van Interlaken. Hiervoor reis je per trein naar Basel of Zürich, waarna je overstapt op de directe trein naar Interlaken.

Met hoge bergtoppen, watervallen en prachtige bergmeren zorgt het landschap voor schilderachtige plaatjes. Geniet bij Interlaken van eindeloos wandelplezier en schitterende vergezichten. Ontdek bijvoorbeeld de Brienzersee, Thunersee, oeverroute van Unterseen, natuurgebied Weissenau, de Lauterbrunnen en natuurlijk de Jungfraujoch.

Lausanne: mediterraanse sfeer en perfecte ligging

Treinreis naar Lausanne

De ligging van Lausanne is perfect. Aan de oever van het Meer van Genève met uitzicht op de reusachtige Savoy Alpen. Verder geniet je in de stad van een heerlijke mediterraanse sfeer en is misschien wel de mooiste kathedraal van Zwitserland gevestigd in Lausanne, namelijk de gotische Cathédrale Notre-Dame de Lausanne (Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Lausanne).


Alles over: trein naar Lausanne


Luzern: authentieke stad in Zwitserland

Treinreis naar Luzern

Een stad waar de tijd lijkt stil te staan is Luzern. Hier vindt je gezellige authentieke restaurantjes langs de waterkant van rivier de Reuss. Ook is de stad gelegen aan de noordoever van het Vierwoudstrekenmeer. Hier vertrekken dagelijks boten voor een rondvaart over oversteek naar een andere leuke bestemming in Zwitserland.

Luzern is uitstekend bereikbaar met de trein en heeft een eigen treinstation. Reis vanuit Nederland met de internationale trein tot aan Basel of Zürich, waarna je overstapt op de regionale trein naar Luzern.


Alles over: trein naar Luzern


Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Bretagne per trein: natuurlijke schoonheid en culturele pracht

Bretagne per trein: natuurlijke schoonheid en culturele pracht

Bretagne is misschien wel één van de mooiste plekken van Frankrijk met prachtige natuur, zoals het Douanepad langs de Roze Granietkus, waar je de schitterende kustlijn en vogels kan bewonderen. Daarnaast behuist de regio historische bouwwerken, zoals Saint Malo tegen...

Pin It on Pinterest