10x weg met NS International

Is het weer tijd om er tussenuit te gaan? Dan wil je natuurlijk wel op een verantwoorde manier reizen. Gelukkig zijn treinverbindingen naar honderden Europese bestemmingen beter dan ooit. Zeker de onderstaande 10 treinbestemmingen zijn goed bereikbaar en direct te boeken bij NS International.

Antwerpen: Onbeperkt winkels en bezienswaardigheden

Een goedkoop treinkaartje naar Antwerpen nodig? Je kan elke dag meer dan 30 keer met de trein naar Antwerpen vanuit Nederland. Welke route heb je nodig, hoe duur zijn kaartjes nou eigenlijk en hoe vroeg moet je treintickets reserveren? Je boekt en reist het best met NS International naar Antwerpen. Uiteraard helpen wij van Goedkoop-treinkaartje.nl graag bij de aankoop van internationale treintickets.

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-antwerpen-v-a-9-euro


Berlijn: Hip en Moderne wereldstad

Heb jij Berlijn altijd al een keer willen bezoeken? Reis met NS International naar Berlijn vanaf 38 euro. Je kan er eindeloos wandelen, bezichtigen en genieten. Ook fietstochten in de omgeving zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Handig is dat je in de InterCity naar Berlijn eenvoudig een fiets kan meenemen. In het aparte fietsrijtuig is ruimte voor 16 fietsen. Reserveer voor vertrek een kaartje bij NS International voor zowel de heen- als terugreis en ga met je eigen fiets naar Berlijn!

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-berlijn-v-a-38-euro


Brugge: Varen, wandelen, winkelen en bier

Lekker genieten van Belgische bieren, wandelen, winkelen of een rondvaart maken? Dan bezoek je natuurlijk een leuke bestemming in België. Ga eens met de trein naar Brugge! Er vertrekken dagelijks meer dan 30 treinen vanuit Nederland. Met één overstap reis je vervolgens duurzaam en met minimale reistijd met NS International naar Brugge. In 3.03 uur reis je per trein naar Brugge. Goedkope treinkaartjes reserveer je tot 7 dagen voor vertrek vanaf 29 euro per enkele reis.

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-brugge-vanaf-29-euro


Brussel: hoofdstad van Europa!

Wil je graag een goedkoop treinkaartje naar Brussel kopen? Dit kan bij verschillende aanbieders van internationale tickets, zoals NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europa. Wat ons betreft kan je het best met NS International naar Brussel. Treinkaartjes boek je voor een voordelig tarief eenvoudig online. De boekingstool is overzichtelijk en betalen kan veilig met diverse betaalmethode. Ook met NS International naar Brussel? Kijk dan naar de beschikbaarheid en boek online zonder boekingskosten.

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-brussel-vanaf-14-euro


Düsseldorf: Dagje winkelen en genieten in Duitsland

Wil jij met NS International naar Düsseldorf? Tickets naar deze mooie bestemming in Duitsland boek je eenvoudig, snel en zonder boekingskosten online. Hiervoor maak je gebruik van de handige boekingstool. Goedkope treinkaartjes boek je vanaf 20 euro (2e klas) en 40 euro (1e klas). Je reist duurzaam en in slechts 2.11 uur per ICE International naar Düsseldorf Hbf.

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-dusseldorf-v-a-20-euro


Hamburg: Metropool van Duitsland!

Hamburg is een leuke en veelzijdige stad in Duitsland. Het is dan ook niet voor niets dat er steeds meer mensen met de trein naar Hamburg reizen. Wanneer je met NS International naar Hamburg Hbf reist is een comfortabele heen en terugreis direct geregeld. Online zijn goedkope treinkaartjes naar Hamburg in enkele stappen besteld en betaal je geen boekingskosten. Tickets kosten 33 euro (2e klas) en 60 euro (1e klas). Ook met duurzaam met de trein naar Hamburg? Wacht dan niet langer en bekijk de beschikbaarheid.

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-hamburg-vanaf-33-euro


Frankfurt: Verrassende bestemming in Duitsland

Een leuk, romantisch of interessant weekendje weg? Deze bestemming in Duitsland heeft het allemaal! Reis eenvoudig en snel met NS International naar Frankfurt am Main. Een historisch centrum gecombineerd met een modern zakelijk stadsdeel. Uiteraard reis je met de trein naar Frankfurt, vanwege de reistijd, prijs en het comfort. Daarbij is de internationale trein nog duurzaam ook!

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-frankfurt-v-a-39-euro


Keulen: Romantisch weekendje weg

Treinreizen is tegenwoordig populairder dan ooit. Het is niet alleen een voordelige en comfortabele manier van reizen, maar ook bewust en duurzaam. Zeker op het traject naar Keulen is de moderne hogesnelheidstrein het perfecte vervoersmiddel. Vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal en Arnhem Centraal vertrekt er elke dag minimaal 5 keer een directe trein naar Keulen Hbf.

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-keulen-v-a-20-euro


Londen: nog nooit zo goed bereikbaar!

Londen

Het is voor het eerst in de geschiedenis mogelijk om met een directe trein vanuit Nederland naar Londen te reizen. Er is jaren gewerkt om dit te realiseren, maar het is eindelijk gelukt. De internationale trein reist met 4.10 uur tussen Amsterdam en Londen. Hiermee is de Eurostar naar Londen een serieuze concurrent voor het vliegtuig. Reizigers kiezen steeds vaker bewust en naar verwachting zal een groot deel daarom overstappen op de trein. Zeker door de concurrerende prijs, want een treinkaartje naar Londen is al verkrijgbaar vanaf 40 euro. Kanttekening is dat je deze met vroegboekkorting moet reserveren. De vroegboektickets zijn 3 tot 4 maanden voor de gewenste reisdatum (beperkt) verkrijgbaar.

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-londen-v-a-59-euro


Parijs: Stad van liefde en licht!

Jaarlijks stijgt het aantal treinreizigers en dat is natuurlijk niet voor niets. De trein naar Parijs is duurzaam, comfortabel, snel nog voordelig ook. Een treinkaartjes naar Parijs boek je namelijk vanaf 35 euro. De vroegboektickets voor dit tarief zijn 3 tot 4 maanden voor de gewenste reisdatum te bestellen. Daarbij betaal je online geen boekingskosten.

Meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/blog/ns-international-trein-naar-parijs-vanaf-35-euro

ns internationalTrein Europa